top of page

Over Natys

Bloemen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven.Bloemen geven een goed gevoel en maken verbindingen tussen personen. Bovendien geven bloemen een ruimte een meer gastvrije sfeer. De reden waarom bloemen dit doen, is dat het een goed gevoel geeft van verbinding met de natuur, een verbinding met iets anders dan de normale, haastige wereld. Op bijzondere dagen zoals op een huwelijksdag, spelen bloemen een belangrijke rol in het creëren van de perfecte atmosfeer, vooral op de grote dag van het bruidspaar. Samen nemen we de tijd om een mooi, elegant en passend bruidsboeket uit te zoeken wat veel over u vertelt.

 

Uw stijl, uw wensen...ik zal u helpen met het creëren van een schitterend bruidsboeket op de meest romantische dag van uw leven. Bij Natys helpen we het u te realiseren.

Waar ik vandaan kom

Mijn ouders waren landbouwkundigen, mijn moeder had als roepnaam 'Naty' en was een landbouwkundige bij het ministerie van landbouw in de Filipijnen. Ze was altijd erg gesteld op bloemen en dan met name orchideeën. Ze begon met het enten van orchideeën op hout en voordat we het wisten was de achtertuin gevuld met stukken drijfhout met vanda's, cattleya's en dendrobium's, die werden verkocht aan bekenden en belangstellenden.

 

Ze was erg creatief en mede door haar achtergrond kwam het bloemschikken bij haar van nature. Als tiener heb ik haar veel geholpen met de verzorging van de bloemen en bloemstukken die ze ermee maakte.

 

Ik ben hierna gaan studeren aan de Universiteit en mijn moeder combineerde haar werk als landbouwkundige en bloemist. Toen mijn moeder overleed in 2004, was ik ondertussen manager bij het winkelbedrijf Marks & Spencer. In de 10 jaar dat ik gewerkt heb als manager, heb ik geleerd dat je klanten moet behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden als klant.

 

In 2009 heb ik mijn liefde ontmoet en een jaar later ben ik naar Nederland verhuist en hier getrouwd. De ontzettend mooie bloemen die dit land rijk is, hebben mij aangezet om een ander carriére pad te volgen. Eerst ben ik begonnen met een aantal workshops bloemschikken en later heb ik het diploma bloemist behaald bij het Boerma Instituut in Aalsmeer. Ook heb ik een aantal specialisatie cursussen gevolgd in rouw- en bruidsbloemwerk aan hetzelfde instituut.

 

Mensen zeggen dat ik een gave heb, maar ik zeg dat ik de passie, het geduld en het artistieke gevoel heb waarvoor ik mijn ouders dankbaar ben.

Armine B. Peña-Laagland
bottom of page