top of page

Verzending

 

Levering in de Drechtsteden namelijk, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam is gratis zolang als het arrangement of bloemstuk 100 euro of meer kost. Wij bezorgen voorlopig niet buiten deze regio, maar u kunt uw bestelling gerust bij ons ophalen.

 

Wij bezorgen niet of zondag en maandag omdat we alleen met dagverse bloemen werken en afhankelijk zijn van de veiling.

 

Bestellingen van rouwboeketten voor 12.00 uur 's middags wordt de volgende middag bezorgd. Voor andere rouwarrangementen geld een levertijd van 48 uur. (Door de complexiteit van onze arrangementen hebben wij 48 uur nodig om de bloemen in goede conditie aan u te leveren).

Voorbeeld:

Product                    Bestel dag      Bezorg dag

Rouwboeket              zaterdag        dinsdag

Rouwstuk                  zaterdag        dinsdag

Rouwboeket              vrijdag           zaterdag

Rouwstuk                  vrijdag           dinsdag

Rouwboeket              donderdag      vrijdag

Rouwstuk                  donderdag      zaterdag

Rouwboeket              woensdag       donderdag

Rouwstuk                  woensdag       vrijdag

Rouwboeket              dinsdag          woensdag

Rouwstuk                  dinsdag          donderdag

Rouwboeket              maandag        dinsdag

Rouwstuk                  maandag        woensdag

 

Als u bijzondere wensen heeft voor de bezorging van uw bloemstuk, kunt u deze achterlaten in het veld 'Contactformulier’. In alle andere gevallen, als de ontvanger niet thuis is, zal de bloemist het volgende doen:

 

> zal de bloemist het bloemstuk achterlaten bij de buren en een berichtje achter laten in de brievenbus van de ontvanger.

 

> ontvanger bellen om een nieuwe afspraak te maken

 

> een berichtje achterlaten in de brievenbus van de ontvanger met het telefoonnummer van de bloemist om te bellen voor een nieuwe bezorgafspraak. Indien de ontvanger niet op het schriftelijke verzoek van de bloemist reageert kan de bloemist beslissen het product na enkele dagen te vernietigen. Dit geeft de ontvanger en of afnemer niet het recht op een nieuwe levering of het annuleren van de bestelling. Ook als er een vertraging van 1 of meer dagen in de aflevering is, doordat de ontvanger niet thuis is en hierdoor het product niet op tijd afgeleverd kan worden. Als de bloemist genoodzaakt is om het bloemstuk opnieuw te bezorgen dan houdt de bloemist zich het recht voor om bezorgkosten in rekening te brengen. Dit zal per geval worden beoordeeld.

 

In de meeste gevallen worden rouwarrangementen bezorgd bij het uitvaartcentrum voor de begrafenis of crematie. Dit is de meest aanbevolen methode zo zullen de bloemen en de kist altijd samen zijn op het moment van de plechtigheid. De meeste rouwarrangementen worden vooraf bezorgd bij de desbetreffende uitvaartleider op de locatie waar de overledene opgebaard ligt. Zelfs als de overledene thuis opgebaard ligt, is het beter om de bloemstukken te laten leveren aan de desbetreffende uitvaartondernemer. Deze coördineert de uitvaart en zal zorgen dat de kist en de bloemen bij elkaar zijn.

 

Als u wenst dat de bloemen worden bezorgd bij een thuisadres is het beter als u zorgt dat er iemand aanwezig is om de bloemen te ontvangen en dat contact is opgenomen over de bezorgtijd. Het komt vaak voor dat als de arrangementen bij een huisadres worden bezorgd, de bloemstukken niet op de juiste plek terechtkomen als de kist wordt vervoerd naar de plek waar de uitvaart is.

 

Het wordt niet aangeraden om uw arrangementen te laten bezorgen bij kerk en gebedshuis. Het kan zijn dat er niemand aanwezig op het moment van bezorging, of er kan onduidelijkheid zijn voor wie het arrangement bedoeld is. Ook kan er onduidelijkheid zijn over waar de bloemen moeten worden achtergelaten als er niemand is om de arrangementen te ontvangen. Onze bloemist is er zich van bewust dat als de arrangementen buiten moeten worden achtergelaten deze zullen worden blootgesteld aan de elementen en dit niet de ideale situatie is. Bij voorkeur moet dit worden voorkomen.

 

 

Disclaimer: Houd u alstublieft rekening met het feit dat we werken met seizoensgebonden bloemen, de bloemen die gebruikt worden kunnen afwijken van de foto. Onze bloemist zal zorgen voor een alternatief die zoveel mogelijk gelijk is in stijl, kleur, kwaliteit en waarde.

bottom of page