Gratis verzending in de Drechtsteden*

Biedermeier 

Rouwkrans

Rouwhart

Urndecoratie

Kistbedekking

Kistbedekking

Diverse Vormen

Rouwboeket

Natys-Logo.jpg

Afscheid nemen van een geliefde, familie of vrienden is altijd moeilijk. Een laatste groet, door het geven van een mooi rouwarrangement kan de pijn van het verlies verzachten. Een prachtig gearrangeerd bloemstuk kan een goede boodschap zijn als de woorden u ontbreken.

Bij het kiezen van het juiste arrangement zijn een aantal factoren van belang. Het bloemstuk kan de persoonlijkheid van de overledene symboliseren, maar ook iets zeggen over het leven zelf. Rouwbloemen zijn tekens van compassie en liefde.

In deze catalogus vindt u voorbeelden van bloemwerken die u kunnen inspireren bij het maken van de juiste keuze. Variërend van rouwkransen, kistbedekkingen, biedermeiers tot urn versieringen. De keuzes tegenwoordig zijn eindeloos, er is heel veel mogelijk. Materialen en vorm zijn sterk afhankelijk van beschikbare materialen en persoonlijke voorkeur.

Als u het bloemenarrangement van uw keuze niet kunt vinden in deze catalogus dan kunt u altijd contact opnemen met Natys en kunnen we samen het arrangement van uw keuze samenstellen.

Get In Touch

Vragen of wensen zijn van harte welkom. Als u geïnteresseerd bent in Natys Floral Design & Services voor een rouwstuk, vult u dan de vragenlijst in. Voor andere informatie kunt u het contactformulier invullen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Contactformulier

Thanks for submitting!

Vragenlijst
arrow&v

Thanks for submitting!