top of page

Little Darlings

Een bloemenmeisje is (een darling) erg vertederend tijdens uw huwelijk. Volgens traditie draagt het bloemenmeisje een mand met bloemblaadjes maar ze kan ook een mini boeket, een pomander (een bal van bloemen die hangt aan een lint) of een mooi ontworpen bloemenmandje, zoals op de foto’s dragen.Het is een goed idee om het bloemenmeisje samen met de ringdrager te laten lopen of twee bloemenmeisjes. Dit is leuker voor de kinderen.Vergeet niet om vooraf even met de kinderen te praten over wat er van ze wordt verwacht ook tijdens een eventueele fotoshoot zodat het geen verassing voor ze is. Misschien is het een goed idee om ze aanwezig te laten zijn bij een eventueele bridal shower zodat ze de gezichten van de mensen die aanwezig zullen zijn herkennen. Als de intocht van het bruidspaar is geweest is het handig als de ouders van de bruidsmeisjes naast ze gaan zitten om ze op hun gemak te stellen. En vertel de kinderen na afloop hoe goed ze waren.Deze styled shoot is tot stand gekomen met behulp van mijn goede vriendin Rebekka en haar twee little darlings.

bottom of page