top of page

Romantic Bohemian Wedding Inspiration

Een boheemse bruiloft is een onconventioneele bruiloft waarbij een mix van stylen vaak heel goed bij elkaar kunnen passen. Het kan varieren van een casual beachwedding tot een romantisch frans plattelandshuwelijk. Het belangrijkste is dat het geheel zorgenvrij en ontspannen overkomt.


De gebruikte bloemen bij deze style zijn vaak gegroepeerd in wilde en onconventioneele combinaties, die prachtig bij elkaar passen.

Een belangrijk element bij de boheemse bruiloft is dat alles er natuurlijk en relaxed uitziet (bijvoorbeeld een natuurlijke look, het kapsel is los of golvend of los gevlochten). Vaak worden verschillende soorten vazen gebruikt met ongestructureerde boeketten. De natuur speelt een rol bij het bepalen van de boheemse sfeer. Het vieren van je bruiloft in eigen tuin is ook een goed idee.


Mix and match tafel arrangementen en een eenvoudige bruidsjurk met kant en bloemenaccenten zoals een polscorsage of een bloemenkrans worden ook vaak gebruikt.


Uiteindelijk is het van belang dat de smaak en de persoonlijkheid van het bruidspaar tot uitdrukking komt tijdens de bruiloft.bottom of page