top of page

Wedding Trends 2018

Huwelijkstrends in 2018

Gekleurde kaarsen, kreatieve naamboordjes voor het diner, planten in potten..

Modern architectonische en duidelijke ontwerpen, de industrieele look met transparante elementen

( tenten van doorzichtig materiaal en tafel linnen met een profiel, hoge plafonds, veel open ruimte, serre’s of een ruimte met veel daglicht en een perspex tafelschikkingsbord hangend boven de tafel, een tafelschikking met een overvloed aan glazen details).

Schrijfmateriaal: stof , perspex en natuurlijke elementen zoals steen en hout kunnen worden gebruik om een twist te geven aan het traditioneele papieren schrijfmateriaal.

Trend in Accessoires: Parels en zilveren blaadjes

Het bloemthema is donker en aaangepast aan de sfeer of wit met neutrale tonen met veel groen en hout.

Kleuren palet : Paars, lila, lavendel, mauve, donkerblauw, zilver, goud en zwarte accenten.

Het bruidsboeket is uitgebreid en wild.

Kransen worden een steeds populairdere alternatieve decoratie voor bruiloften tijdens alle seizoenen van het jaar. Materialen die hiervoor gebruikt worden zijn dun gras, zoet ruikende eucalyptus en wilde bloemen. Met deze Boho kransen zult u uw gasten imponeren met uw moderne bloemarrangementen.

Vazen: een eclectische mix van vintage en nieuwe vazen. Gekleurd glas, geometrische vormen, beton en vintage gesneden glas.

Bruidsjurk: Romantische bloemen op een verder een relatief simpele jurk en sluier. ( Viktor & Rolf of Oscar de la Renta)

Extravagante capes komen ook weer helemaal terug . Geinspirëerd door de catwalk zijn chicque vloeiende capes een grote trend voor bruiden die in 2018 gaan trouwen.

Kies een cape van een volle lengte zodat ze vloeiend beweegt, of een kortere rijk gedecoreerde cape om een ‘ big entrance ‘ te maken. (L-R Temperly, London, BHLDN, Halpenny London)

Dessert Tafel: Cheesecake, meringues, lollies, ijsbrood , koekjes in verschillende smaken en u kunt zelfs een wedding trifle erbij presenteren. Op deze manier krijgt iedereeen iets van zijn gading.

Gelegenheden: een tropische bar, hangende bloemcreatie’s, industrieele look.

Of een ruimte in loft style. Op het dak van een gebouw of in musea.

Het nieuwe voedsel : Mexicaans en Japans.

Nachtgedeelte van de bruiloft: een late night snack of laat iedereen naar een andere locatie gaan om de gasten scherp te houden er zijn veel leuke manieren om het feest door te laten gaan tot in de kleine uurtjes!

Een andere trend is om de lijst van genodigden te beperken, bruiloften worden kleiner. Koppels kiezen er steeds vaker voor om familie die ze toch al jaren niet gezien hebben thuis te laten en een meer intieme bruiloft te organiseren met de mensen die het belangrijkst voor hun zijn. Op deze manier bespaart u op uw budget wat extra geld betekent zodat alles kunt doen wat u echt wilt.

Bronnen: Bridesmagazinec.o.uk, marthastewartweddings, weddingwire

bottom of page